Menu
0

Disclaimer

Mix-Collection en Butik9, (Kamer van Koophandel: ), hierna te noemen, verleent je hierbij toegang tot https://mix-butik9.nl/ en nodigt je uit het aangebodene te kopen.
Mix-Collection en Butik9 behoudt zich daarbij het recht voor op elk moment de inhoud aan te passen of onderdelen te verwijderen zonder daarover mededeling te hoeven doen.


Beperkte aansprakelijkheid

Mix-Collection en Butik9 spant zich in om de inhoud van de website Mix-butik9.nl zo vaak mogelijk te actualiseren en/of aan te vullen. Ondanks deze zorg en aandacht is het mogelijk dat inhoud onvolledig en/of onjuist is. De op website mix-butik9.nl aangeboden materialen worden aangeboden zonder enige vorm van garantie of aanspraak op juistheid. Deze materialen kunnen op elk moment wijzigen zonder voorafgaande mededeling van Mix-Collection en Butik9.

 

Op alle foto's van de website ligt auteursrecht. Gebruik van deze foto's zonder toestemming is niet toegestaan.


Specifiek voor prijzen en andere informatie over producten op website liefleukeneigen.nl geldt een voorbehoud van kennelijke programmeer- en typefouten. U kunt op basis van dergelijke fouten geen overeenkomst claimen met DRN Cards & Concepts B.V..Voor op website liefleukeneigen.nl  opgenomen hyperlinks naar websites of diensten van derden kan DRN Cards & Concepts B.V. nimmer aansprakelijkheid aanvaarden.

Auteursrechten
Alle rechten van intellectuele eigendom betreffende deze materialen liggen bij DRN Cards & Concepts B.V. of bij de betreffende illustrator van het gemaakte werk.
Kopiëren, verspreiden en elk ander gebruik van deze materialen is niet toegestaan zonder schriftelijke toestemming van DRN Cards & Concepts B.V., behoudens en slechts voor zover anders bepaald in regelingen van dwingend recht (zoals citaatrecht), tenzij bij specifieke materialen anders aangegeven is.

Overig
Deze disclaimer kan van tijd tot tijd wijzigen.

Abonneer je op onze nieuwsbrief

Abonneer

Account aanmaken

Door een account aan te maken in deze winkel kunt u het betalingsproces sneller doorlopen, meerdere adressen opslaan, bestellingen bekijken en volgen en meer.

Registreren

Recent toegevoegd

U heeft geen artikelen in uw winkelwagen

Totaal incl. btw:€0,00
Bestel nog voor €100,00 en de verzending is gratis

Taal & Valuta